Ексклузивно: Нов обрат с акциите на Левски! Павел Колев взе акциите и коментира ситуациятаИзпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира ситуацията в клуба и случващото се с акциите. Днес те му бяха връчени за съхранение от Сашо Диков, след като премиерът Бойко Борисов отказа да ги вземе. Силният човек на “Герена” обяви, че клубът и акциите все още са собственост на Васил Божков.

“Фактически промяна на собствеността няма в момента. Това, което можем да направим, е да се опитаме да разрешим този казус. Търсих Васил Божков, няма връзка с него в момента. Акциите са прибрани в касата на клуба и не можем да разполагаме с тях. Те се водят на Георги Попов. Ако се свържем с тях, ще коментираме. Всички варианти са възможни в момента”, каза Колев, който допълни, че оставки в Левски на този етап няма да има.

“Не само аз, но цялата администрация и спортно-техническото ръководство продължаваме да си изпълняваме задълженията си, за да не блокираме работата на Левски. За мен Левски като клуб не заслужава това, което му се случва, но това е нещо, което не зависи от нас.

Остави коментар: